Programma
Swing op De Brink 2018

John & Mr. Smith 17:00 tijdens het 'Happy Hour'

DJ en saxofonist John & Mr. Smith combineren als duo het beste van twee werelden: live saxofoon improvisaties met dansbare DJ-muziek. Tijdens het 'Happy Hour' blazen John & Mr. Smith de Swing op De Brink sfeer er meteen goed in.

Tzigane Swing, 18:30 uur tijdens het diner

Tzigane Swing uit Utrecht speelt zomerse jazz terwijl De Brink vol loopt en het diner begint. Schrijf je in voor het diner, want dat wordt een unieke ervaring.

Klassiekers zoals 'The autumn leaves', 'Mojo', 'Fly me to the moon' en nog veel meer bekende jazz-hits brengen de sfeer waar Swing bekend om staat er lekker in. 

Vannessa & The Locals, 20:15 uur

De favorieten van Muiderberg zijn er dit jaar natuurlijk gewoon weer bij. 'Vannessa & The Locals' zorgen dit jaar weer voor een ongekende sfeer op De Brink. We gaan een feestje bouwen!

Hans Dulfer, 22:15

Ongekend! Te gek! Wat een waanzinnig optreden! Dit waren een aantal van de reacties na het optreden van Hans Dulfer vorig jaar. We hebben lang nagedacht waar we in 2018 een overtreffende trap vandaan moesten halen. Uiteindelijk hebben we erkent dat het gewoon niet beter kan wanneer het op een waar Swing op De Brink spektakel aankomt. Hans Dulfer dames en heren!